Η Ναόμι Κάμπελ απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητά της με την κόρη της, και το top model μοιράστηκε εικόνες από το ταξίδι τους στο Άμπου Ντάμπι.

Η 52χρονη βρέθηκε στο Μεγάλο Τέμενος, Sheikh Zayed, και αφού κοινοποπίησε στιγμιότυπα μόνη της, αποφάσισε να κοινοποιήσει και εικόνα με την κόρη της, αλλά και ένα βίντεο που περπατούν στο τζαμί.

Η Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της στη ζωής τον Μάιο του 2021, και έχει δημοσιεύσει καποια στιγμιότυπα της μικρής της.

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα, αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω», είχε αναφέρει η super star στη Vogue.

Η Κάμπελ εξήγησε ότι έχει υιοθετήσει μια νέα «εντελώς ανιδιοτελή» στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας 50 ετών μεταξύ της ίδιας και της κόρης της.

«Ξαναζώ τις παιδικές στιγμές, παίζω και ανακαλύπτω πόσα υπέροχα νέα παιχνίδια υπάρχουν εκεί έξω στον κόσμο! Και κούκλες! Πράγματα που δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ», είχε πει. «Η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη. Είναι τόσο ανιδιοτελές».

Η Ναόμι Κάμπελ με μια Balmain τουαλέτα που αξίζει την προσοχή μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ