Ο Μίνως Μάτσας έρχεται για τρεις εμφανίσεις στο GAZARTE LIVE STAGE με το «Μίνως Μάτσας από κοντά» τη Δευτέρα 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, και ώρα έναρξης 9.30 μ.μ. Μαζί του τραγουδούν ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Μυρτώ Βασιλείου και παράλληλα έχει σημαντικούς καλλιτέχνες και σολίστς.

“Είμαστε μονάχα στην αρχή, βλέπεις. Σαν να βρίσκονται τα πάντα μπροστά μας…”

Τρείς βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές ,το τραγούδι.

Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα “Καράβια που βγήκαν στη στεριά” και μέθυσαν “ Ως κι οι θάλασσες”, αφού βρήκαν την “Ευτυχία” σε ένα “Όνειρο Απατηλό”. “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” είπε και έφυγε σε ένα “Νησί” μια “Μαύρη Πεταλούδα” ψιθυρίζοντας το “Μινόρε της Αυγής”.

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με την ευγενική λαϊκή φωνή που με συγκινεί και με εκπλήσσει μονίμως τα τελευταία χρόνια και η Μυρτώ Βασιλείου μια νέα φωνή με δύναμη και θετική ενέργεια. Μίνως Μάτσας.

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Αντώνης Ανδρέου Τρομπόνι: Jim Staridas, Τάκης Βασιλείου Κρουστά: Παρασκευάς Κίτσος Μπάσο: Γιώργος Μάτσικας Μπουζούκι: Ντίνος Χατζηιορδάνου, Ακορντεόν: Γιώργος Χατζόπουλος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ