Η Megan Fox και ο σύντροφός της Machine Gun Kelly πρόκειται να ενώσουν τις ζωές σε λίγο καιρό κάτι το οποίο γνωστοποίησαν πριν από δυο μέρες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

O Kelly, με πραγματικό όνομα Colson Baker, σχεδίασε ένα κατά παραγγελία δαχτυλίδι αρραβώνων με τον κοσμηματοπώλη Stephen Webster που αποτελείται από ένα διαμάντι και ένα σμαράγδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Το στυλ «toi et moi» του δαχτυλιδιού συμβολίζει ότι «δύο ψυχές γίνονται μία» και έχει εντοπιστεί και σε άλλες διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Ariana Grande και η Kylie Jenner.

Ο Kelly μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το δαχτυλίδι σε ένα βίντεο με πάνω από οκτώ εκατομμύρια προβολές από τη στιγμή της ανάρτησης. Αναγνώρισε ότι «η παράδοση είναι το δαχτυλίδι», αλλά αποκάλυψε ότι το σχεδίασε με τον κοσμηματοπώλη Stephen Webster για να αντικατοπτρίζει τις γενέτειρες πέτρες τους, ένα σμαράγδι για να αντιπροσωπεύει την Fox και ένα διαμάντι για να αντιπροσωπεύει τον εαυτό του.

Πρόσθεσε ότι οι πολύτιμοι λίθοι «βρίσκονταν σε δύο μαγνητικές λωρίδες που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».

Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι ακολούθως:
Megan Fox

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGAN FOX, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ