Η Megan Fox δέχτηκε πρόταση γάμου από το σύντροφό της Machine Gun Kelly, σ’ ένα μέρος που για πρώτη φορά είχαν βρεθεί πριν δυο χρόνια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση με ένα βίντεο στο instagram, όπου ενεμέρωσε τους followers της ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από το σύντροφό της, στην οποία απάντησε θετικά και αποκάλυψε ότι στο τέλος ο ένας ήπιε το αίμα του άλλου.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που αντιμετωπίσαμε μαζί σε τόσο μικρό και τρελό χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε την δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε αυτή η σχέση από εμάς, αλλά ήμασταν μεθυσμένοι από αγάπη. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε η Megan Fox στο βίντεο που δημοσίευσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο γάμος θα είναι ο πρώτος για τον Machine Gun Kelly, ο οποίος έχει ένα παιδί, ενώ η Megan Fox υπήρξε παντρεμένη με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGAN FOX, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ