Φαίνεται πως η φήμη που ήθελε τη Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι να έχουν χωρίσει, σιγά σιγά επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα «διάλλειμα» και να αναβάλλει το γάμο του που τόσο πολύ είχε συζητηθεί.

Όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον τους: «Η Μέγκαν και ο Μασίν βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα διάλειμμα, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή. Ούτε ζεστό, αλλά ούτε και κρύο».

Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι βάζουν μία παύση στη σχέση τους

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022, όμως μέχρι πρόσφατα δεν είχε ορίσει ημερομηνία γάμου. Ωστόσο, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο γάμος θα γίνει κανονικά και δεν θα ακυρωθεί.

«Έχουν σταματήσει τον προγραμματισμό του γάμου για να δουλέψουν πάνω στα ζητήματά τους. Η σχέση τους είναι αρκετά ασταθής αυτή τη στιγμή. Δεν λειτουργεί το μεταξύ τους αυτό το διάστημα, αλλά εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους», δήλωσε.

Μία άλλη πηγή από το περιβάλλον τους που είχε μιλήσει πρόσφατα για τη σχέση τους, είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση μεταξύ τους «μπερδεμένη».

Το ζευγάρι φαίνεται πως περνάει κρίση στον δεσμό του. Αρχικά, οι φήμες ήθελαν τον καλλιτέχνη να απάτησε τη Μέγκαν Φοξ. Ωστόσο, διαψεύστηκαν από την ίδια λίγο καιρό αργότερα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κανείς από τους δύο όμως, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά μέχρι στιγμής για τους λόγους πίσω από όλα αυτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ