Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την τοποθέτησή της για τονν σάλο που άρχισε μεταξύ Ζήνας Κουτσελίνη και Μαίρης Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια είπε πως έχει παρακολουθήσει πολλές φορές το απόσπασμα από την εκπομπή “Spata Live”, όμως δεν μπορεί να εντοπίσει το σημείο στο οποίο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, σημείωσε: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα».

Η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε επίσης: «Δεν έχω δει τι έχει γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Εγώ όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσα λέει η Μαίρη Συνατσάκη και ακόμα και στα δικά μας θέματα σέβομαι πάρα πολύ την άποψή της και πάντα είναι πολύ ολοκληρωμένη», είπε.

«Είναι ένα δουλεμένο κορίτσι και λέει ουσιαστικά πράγματα… Δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη σε σχέση με αυτό. Όσο γνωρίζω τη Μαίρη, δεν νομίζω να έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ζήνα Κουτσελίνη», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ