Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε συνέντευξη στο «Love it» και μίλησε για την επικείμενη συνεργασία της επί σκηνής με τον Στέλιο Ρόκκο, τη ζωή της στα Χανιά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού με τον Βασίλη Μουντάκη.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δήλωσε αρχικά την ανυπομονησία της για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο κοινό με τον συνάδελφό της και ανέφερε: «Θέλαμε πολλά χρόνια να συναντηθούμε με τον Στέλιο πάνω στη σκηνή. Ξέρω ότι όταν φτιάχνει ένα πρόγραμμα δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι καλά μελετημένο. Είμαι έτοιμη να βιώσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που θα ζήσω μαζί του», είπε στην Κατερίνα Νινιού.

Μελίνα Ασλανίδου

Παράλληλα, η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για την απόφασή της α μείνει στα Χανιά με την ίδια να τονίζει: «Αποφάσισα να μείνω στα Χανιά. Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόμουν ούτως ή άλλως, αλλά το τελευταίο επτάμηνο αποφάσισα να μείνω εκεί».

Σε ερώτηση αν θα τα άφηνε όλα για να ζήσει κάπου αλλού για έναν έρωτα, η ερμηνεύτρια αποσαφήνισε πως δεν θα το έκανε, λέγοντας: «Να τα αφήσω όλα, δεν τα αφήνω. Είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου. Τον εαυτό μου δεν θα τον αφήσω ποτέ για κανέναν λόγο».

Μελίνα Ασλανίδου Βασίλης Μουντάκης

Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης

Η δημοσιογράφος ρώτησε την ερμηνεύτρια αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι πλέον σε σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη κι εκείνη απάντησε: «Άστους να λένε. Στεναχωριόμουν πολύ καιρό και είπα δεν θα το κάνω άλλο στον εαυτό μου. Εγώ ξέρω που είμαι, ξέω τι κάνω, ξέρω πως είμαι. Αυτό έχει σημασία να είμαι καλά με τον εαυτό μου», ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Εγώ και ο εαυτός μου είμαστε πολύ καλά φιλαράκια. Για έναν σύντροφο ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα».
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της μίλησε για τις εναλλακτικές θεραπείες τις οποίες έχει μελετήσει αλλά και για το νέο της τραγούδι με την Γλυκερία με τίτλο «Φτάνει και περισσεύει».

Η Μελίνα Ασλανίδου στην ακόλουθη συνέντευξη

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ