Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να δώσει την δική της απάντηση σε όλους και σε όλα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης πολλών σχολίων που αφορούσαν τόσο την προσωπική της ζωή όσο και την εμφάνισή της αλλά και την είσοδό της φυσικά στον κόσμο της τηλεόρασης.

Η Μελίνα Ασλανίδου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που δεν έχουν έντονη lifestyle εικόνα, θέλοντας να κρατούν τη ζωή τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην ανάρτησή της στο Facebook τόνισε πως θα ορίσει μόνη της τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ζει και δεν την αγγίζουν τα σχόλια που διαβάζει.

“Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτηση της η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε και για τον ρόλο της ως κριτής στα talents shows αναφέροντας “Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor»”.

Τέλος η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για το κομμάτι της προσωπικής ανασφάλειας που κάθε γυναίκα έχει και πως εκείνη προσπαθεί να το διαχειριστεί αναφέροντας χαρακτηριστικα “Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ