Μέμος Μπεγνής: «Έφυγα από μια σχέση που προσπαθούσε να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπούσα»

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy day» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τις σχέσεις του και την ευτυχία στη ζωή του.

Μέμος Μπεγνής: «Έφυγα από μια σχέση που προσπαθούσε να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπούσα»

Ο Μέμος Μπεγνής είπε αρχικά: «Πήγα ταξίδι φέτος σε Μαλδίβες, Σρι Λάνκα και Ντουμπάι. Πήγα σε ένα ορφανοτροφείο ελεφάντων και μπήκαμε στο ποτάμι και κάναμε μπάνιο μαζί με τους ελέφαντες. Είμαι ενάντια στην εκμεταλλεύση των ζώων, αλλά αυτό το έκανα γιατί ήταν ορφανοτροφείο ελεφάντων.

Όλα μου τα χρήματα τα ξοδεύω σε ταξίδια. Δεν θέλω να έχω δικό μου σπίτι, δεν μου αρέσει η ιδιοκτησία. Η ευτυχία δεν είναι ούτε στα ακίνητα, ούτε στα λεφτά, είναι στην ψυχή».

Ο ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια για τον έρωτα στη ζωή του: «Έχω αρκετές ανασφάλειες, έχω σκεφτεί μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έφυγα από μια σχέση που προσπαθούσε να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπούσα. Μόνο οι δικοί μου θέλω να γνωρίζουν τα προσωπικά μου. Όταν ερωτευτώ πολύ, μπορώ να πατήσω τον εγωισμό μου. Έχω ζήσει τον έρωτα στο απόλυτο».

«Πριν αρκετό καιρό είχα πάρει κάποια κιλά, ήμουν στα παχιά μου και ήρθε μια άγνωστη κυρία και μου είπε “κύριε Μπεγνή, έχετε παχύνει”. Της λέω “σε ρώτησα; Είσαι αγενέστατη, σπίτι σου!”. Πρέπει να απαντάς έτσι, αλλιώς οι αγενείς άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια, δεν μπορώ να την ανεχτώ», κατέληξε ο Μέμος Μπεγνής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ