Γενέθλια είχε ο Γιώργος Νταλάρας κι έτσι μετά τη συναυλία που δόθηκε στο Καλλιμάρμαρο για τη στήριξη των πυρόπληκτων της Β. Ελλάδας, η οποία είχε τον τίτλο “Μένουμε Όρθιοι“, ακολούθησε ένα μικρό Party για τον τραγουδιστή.

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ανακοίνωσαν την ανάληψη πρωτοβουλίας διοργάνωσης της μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Μένουμε Όρθιοι Νταλάρας

Επί σκηνής βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων oι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Πυξ Λαξ, Νατάσσα Μποφίλιου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Κότσιρας, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Χαρούλης και ο Κώστας Χατζής.

Γιώργος Νταλάρας

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Γιώργος Νταλάρας έσβησε τα κεράκια της τούρτας του και γιόρτασε με αγαπημένους φίλους τα γενέθλιά του.

Μένουμε Όρθιοι Νταλάρας
Γιώργος Νταλάρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ