Στο νησί της Σαντορίνης βρίσκεται η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί.

Η Μαρία, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, μοιράστηκε μια άκρως ρομαντική φωτογραφία με τον σύζυγό της, αλλά και μια όμορφη εικόνα με τον πατέρα της.

Η Μαρία Μενούνος φωοτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Kevin Undergaro και έδειχνε χαρούμενη, ενώ παράλληλα ανέδειξε την ομορφιά της Σαντορίνης και τη σπουδαιότητα της αγάπης.

μαρία μενούνος
Με τον πατέρα της, Κώστα

Η Μαρία Μενούνος κοινοποίησε στιγμιότυπα, ενώ οι followers της δεν έμειναν αδρανείς από τις λήψεις της. «Τι όμορφος τρόπος να γιορτάσεις τη νέα ζωή», «Η Σαντορίνη είναι ασυναγώνιστης ομορφιάς», «Ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου», ήταν κάποια από τα σχόλια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία», είχε αναφέρει η Μαρία Μενούνος μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κόρης της.

main photo: Ndp/Θωμάς Δασκαλάκης

Ακουλουθήστε μας στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ