Το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων απολαμβάνουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης και το απολαμβάνουν στο μέγιστο!

Η τραγουδίστρια και ο δημοφιλής αθλητής είναι ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και κάνουν πράγματα που τούς ευχαριστούν, όπως τα ταξίδια.

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Λονδίνο και έδειχνε ενθουσιασμένη. Φωτογράφισε τα μέρη που επισκέφτηκαν, τους στολισμένους δρόμους, και όλα όσα της κέντρισαν το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα βιντεοσκόπισε τον σύζυγό της να διασκεδάζει εμ φιλική παρέα.

Κόνι Μεταξά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της είναι λάτρεις των ταξιδιών, ενώ μάλιστα για τον γάμο τους ταξίδεψαν σε αρκετά μέρη και μοιράστηκαν υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H Κόνι Μεταξά συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στη μουσική, με τα hits «Καρχαρίας» και «Αμάν» να κερδίζουν πολλές θεάσεις και χτυπήματα.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια νωρίς. Ταιριάξαμε από την αρχή. Εγώ δεν τη βλέπω όπως παρουσιάζεται η Κωνσταντίνα. Είναι διαφορετικό το τι περνάς στο σπίτι από αυτό που παρουσιάζεται έξω. Είναι πολύ αληθινή, απλά αυτό το αληθινό παρεξηγείται», ανέφερε πρόσφατα ο Μάριος Καπότσης.

Η Κόνι Μεταξά θέλει να παντρέψει τη μητέρα της – Το πρόδωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ