Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, βαθιά ενοχλημένος, προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση.

Είναι από τους πιο low profile ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ οι συνεντεύξεις του είναι σπάνιες. Για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα, εκτός από την εκλεκτή συγκάτοικο του, ενώ ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram φιλοξενεί δημοσιεύσεις που αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά του.

Έτσι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εξέπληξε πολλούς με το story που ανέβασε στο Instagram. Ο αγαπημένος ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος, κατήγγειλε ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση Closer, όπου πρωταγωνιστεί με τη Βίκυ Παπαδοπούλου, την Ναταλία Σουίφτ και τον Σπύρο Σταμούλη.

Πιο αναλυτικά, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με τη βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια της παράστασης. 

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ», έγραψε στο insta story του ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Το story του Μιχάλη Λεβεντογιάννη
Το story του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ