Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί»

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τη δισκογραφική του εταιρία.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη συνέντευξη που έδωσε στην Όλγα Λαφαζάνη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον έχουν ενοχλήσει αλλά και στα πιο περίεργα μέρη που έχει τύχει να γράψει τραγούδι.

Ο ίδιος σημείωσε αρχικά: «Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Το τραγούδι μου “Χωρίς αναπνοή” το έγραψα σε πούλμαν πηγαίνοντας σε συναυλία με τους μουσικούς μου. Το γούρι μου είναι η μάνα μου, την παίρνω τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράμμισε, τέλος: «Για όλους δεν έχει γραφτεί κάποιο ψέμα; Κάτι θα έχει γραφτεί και για μένα. Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά τις περισσότερες φορές έχουν γραφτεί υπερβολές, παρά ψέματα. Υπερβολές για λόγους, κυρίως, εντυπωσιασμού.

Εξάλλου ο κόσμος έχει μια κλίση στο να διαβάζει πράγματα τα οποία θεωρεί εντυπωσιακά και αιφνιδιαστικά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ