Η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε και σύμφωνα με το “T-Live” δεν υπάρχει μία διαθήκη αλλά πέντε, λόγω συμβάντων που ώθησαν τον μουσικοσυνθέτη να αλλάξει τη διαθήκη του.

Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση αφού ο ειρηνοδίκης θα πρέπει να καταλήξει στη διαθήκη που τελικά ισχύει.

Μετά την είδηση ότι δημοσιεύτηκε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να προχωρήσουν σε εξέταση DNA, καθώς η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του ότι αποτελεί τέκνο του μουσικοσυνθέτη.

Με ένα εξώδικο, ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται στο εξώδικο.

Ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μίλησε σήμερα στο “Happy Day” και ξεκαθάρισε ότι η διαθήκη ανοίχτηκε την περασμένη Δευτέρα και τα αντίγραφά της θα βρεθούν στα χέρια των κληρονόμων την ερχόμενη Παρασκευή.

«Η πρώτη διαθήκη είναι από το 2011, ενώ η τελευταία συντάχθηκε λίγο πριν τον θάνατό του», δηλώνει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος, που μιλά τόσο για τις 5 διαθήκες που έχουν συνταχθεί από τον μεγάλο καλλιτέχνη, ενώ απαντά και για την υπόθεση του τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής από τη Μαργαρίτα.

«Το στηρίζει σε ένα επαίσχυντο κείμενο που παρουσίασε στο δικαστήριο. Αν της το επιτρέψουν οι δυσκολίες της, γιατί ασχολείται με το έργο του κ. Θεοδωράκη… Η θεία δεν ξέρω πού στηρίζεται και είπε ότι ο κ. Κουρής είναι γιος του Μίκη». Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος τόνισε επίσης πως ο Νίκος Κουρής δεν αναφέρεται στη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη ως γιος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ