Ο νέος χρόνος ξεκίνησε με ένα απροσδόκητο γεγονός για την Miley Cyrus. Το γνωστό είδωλο της ποπ μετράει χρόνια πάνω στη σκηνή και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει μια άβολη στιγμή.

Αφού ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά στην ειδική συναυλία για την έναρξη του νέου έτους στο NBC, με τίτλο “Miley’s New Year’s Eve Party”, η 29χρονη τραγουδίστρια λίγο έλειψε να χάσει το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της παράστασης, με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσει γρήγορα και να αλλάξει το ένδυμα on stage!

Miley Cyrus

Η στιγμή έλαβε χώρα αφού η Miley Cyrus ερμήνευσε την επιτυχία της “We Can’t Stop” και έπειτα μεταπήδησε σε μια άλλη δημοφιλή μελωδία, “Party in the U.S.A. Καθώς περπατούσε πάνω στη σκηνή με ένα ασημί ρούχο, η Cyrus φαινόταν να κρατά την κορυφή του και ενώ συγχρόνως τραγουδούσε τους στίχους έναρξης του τραγουδιού.

Ωστόσο, αυτό το ατύχημα δεν πτόησε την τραγουδίστρια και το αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα. Αμέσως οδηγήθηκε στα παρασκήνια και εν μέσω του πρώτου ρεφρέν του τραγουδιού, η τραγουδίστρια του “Angels Like You” επέστρεψε στη σκηνή με ένα κόκκινο μπλέιζερ που είχε φορέσει νωρίτερα στο πρόγραμμα.

«Όλοι με κοιτάζουν σίγουρα τώρα», είπε η Cyrus, διοχετεύοντας αυτούς τους στίχους στο τραγούδι του 2009. «Είμαι ακόμα με τα περισσότερα ρούχα που έχω φορέσει ποτέ στη σκηνή», πρόσθεσε ενδιάμεσα στους στίχους και αντιμετώπισε έτσι χιουμοριστικά το περιστατικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MILEY CYRUS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ