Ο Μίλτος Τεντόγλου προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα Dance Challenge στο Tik Tok

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε συνέντευξη στο Open, η οποία μεταδόθηκε σε δύο μέρη. Ο πρωταθλητής του στίβου στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, και απάντησε ποιο μετάλλιο του αρέσει περισσότερο, πώς είναι στην παρέα, ποιον διάσημο θα καλούσε για φαγητό αλλά και τι θα έκανε στο Tik Tok με τον πρωθυπουργό

Ποιο μετάλλιο είναι πιο ωραίο:

«Του Τόκιο. Και δεν το λέω γιατι είναι Ολυμπιακό. Μετά μου αρέσει της Γλασκώβης το κλειστό που είναι ένα ορθογώνιο. Αλλά το μετάλλιο του Τόκιο είναι πραγματικά πολύ ωραίο μετάλλιο. Να δούμε και το επόμενο Ολυμπιακό πως θα είναι…».

Πώς είναι στην παρέα:

«Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός από όσο είμαι γενικά. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Αυτή την πτυχή του εαυτού μου όμως δε μπορώ να τη δείξω αλλού, είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι».

Τι θέλει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού:

«Με μια καλή επίδοση και ας μην φέρει το χρυσό. Και ας είμαι και δεύτερος και τρίτος. Πάλι ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Έχω κερδίσει ήδη μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος με μια επίδοση που θέλω θα είναι φανταστικό. Θα σημαίνει πως ο αντίπαλός μου θα κάνει περισσότερο από εμένα άρα το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά και μου αρέσει αυτό».

Ποιον ηθοποιό θα ήθελε να καλέσει για φαγητό:

«Θα καλούσα την Emily Rudd, που παίζει την Νάμι στην ταινία του One Piece.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα Dance Challenge στο Tik Tok
Ο Μίλτος Τεντόγλου προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα Dance Challenge στο Tik Tok

Θα έκανε TikTok με τον πρωθυπουργό;
«Θα του έλεγα να κάνουμε ένα Dance Challenge!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ