Έλαμψε η Μιμή Ντενίση σε μία μεγάλη βραδιά για εκείνη, αντάξια της καλλιτεχνικής της πορείας. Η αγαπημένη θιασάρχης, συγγραφέας και ταλαντούχα ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δώσει το παρών στην ειδική προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Museum of Arts της Νέας Υόρκης. Η Μιμή Ντενίση για τη μεγάλη βραδιά επέλεξε μία «οσκαρική», όπως η ίδια χαρακτήρισε, τη δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Η Μιμή επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες που συνδύασε με ολόλευκα γάντια και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

Μιμή Ντενίση: «Ποσό περήφανοι νοιώσαμε όλοι σε μια κατάμεστη αίθουσα μεσα στο Μητροπολιτικό μουσειο Τέχνης της Νέας Υόρκης!»
«What a night!!! Ποσό περήφανοι νοιώσαμε όλοι σε μια κατάμεστη αίθουσα μεσα στο Μητροπολιτικό μουσειο Τέχνης της Νέας Υόρκης!! Ουρές κοσμου που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν όλοι.Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας Πρέσβεις όλων σχεδόν των χωρών Ευρώπης αλλά κ Ασίας κ Αφρικής. παραγωγοί σκηνοθέτες δημοσιογράφοι….Εκκλησία. Ενθουσιασμός που δεν συναντάς ούτε στην Ελλάδα !!! 5 λεπτά όρθιοι χειροκροτούσαν!!ποσο μοναδικο να περνάς μέσα από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Ελλάδας από τα Βυζαντινά αριστουργήματα κ να καταλήγεις να δεις την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας!!! Θα επανέλθω γιατί έχω πολλά να πω κ να περιγράψω Πρωτα ομως ευχαριστω το Met που σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζει ταινίες. Την Πρεσβειρα στον ΟΗΕ Maria THEOFILI για την στήριξη σε όλη μου την προσπάθεια τους φίλους που ήρθαν από όλη την χώρα τον χορηγό μας Γιώργο Κωνσταντελη τον Γιώργο Νταβλα που φτάσαμε χέρι χέρι μέχρι το Met την Nancy Nicolelis για την τόσο δύσκολη διοργάνωση την βοηθό μου Νατασσα Μπαρμπουνακη που είναι πάντα πλάι μου … κ φυσικά τον Βασίλη ΖΟΥΛΙΑΣ για το Οσκαρικό φόρεμα!!», έγραψε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτησή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ