Η Μιμή Ντενίση αποδεικνύει πως ο χρόνος είναι ένας αριθμός καθώς παραμένει κομψή στα 69 της έτη. Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό της στον Θεολόγο και φωτογραφήθηκε με τα αγαπημένα της κατοικίδια και το μπικίνι της.

“Photo shooting . Με τον Ορφέα!! Ορφέας Ήρα Joy!! Τον Ορφέα τον πήραμε μωρό από τον δρόμο κ είναι γλύκας!!! Η Ήρα το jack russel είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης κ η Joy ο καλύτερος χαρακτήρας!!! Όποτε φωτογραφίζομαι εναλλάξ!!!”, έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της δημοσίευσής της και πέφτουν βροχή τα σχόλια εντυπωσιασμού.

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο HELLO! σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της επαγγελματικής της ζωής και είχε δηλώσει για την προσωπική της ζωή: “Μου λείπει ο άνθρωπος που θα με κάνει να αισθανθώ πάλι αυτό το μεγάλο συναίσθημα που λέγεται έρωτας και θα είναι και σύντροφος ταυτόχρονα. Στη ζωή μου βέβαια υπάρχει ο πρώην σύζυγός μου, ο Σωτήρης (σ.σ. Πολύζος), που είναι ένας σύντροφος πραγματικός. Οι τρεις μας, με τη Μαριτίνα, είμαστε οικογένεια, ο Σωτήρης είναι μέλος της οικογένειάς μας. Δεν είναι εύκολο πάντως να βρεθεί ένας σύντροφος. Όταν είμαι στο εξωτερικό, με πλησιάζει πολύ εύκολα κάποιος που δεν με ξέρει, στην Ελλάδα όμως όχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ