Συνηθίζεται όταν οι δημοσιογράφοι βρίσκονται απέναντι από τη Μιμή Ντενίση να επιμένουν σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Οι πιο προβεβλημένοι της έρωτες ο γάμος της με τον Γιάννη Φέρτη και η φλογερή της σχέση με τον Αντώνη Τρίτση, τον οποίο έχασε λίγο πριν παντρευτούν μονοπωλούν συχνά τις συζητήσεις. Όμως για τη Μιμή Ντενίση άλλο είναι το κυρίαρχο πρόσωπο στη ζωή της.

Η Μιμή Ντενίση με τη μητέρα της. Photo: Instagram/mimi_denissi

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας εξομολογήθηκε πως αυτό δεν είναι άλλο από την μητέρα της. Με μια εκτενή ανάρτησή της στο Instagram δίπλα από τη φωτογραφία της μητέρας της εξηγεί τους λόγους.

Γράφει, λοιπόν, η Μιμή Ντενίση: «Η μανούλα μου! Όμορφη μέσα κ έξω. Δυνατή, πολυτάλαντη, τριάντα χρόνια μπροστά από την εποχή της. Ανεξάρτητη, δίκαια, αεικίνητη. Μια μάνα μοναδική, που της οφείλω τα πάντα. Και μου λείπει κάθε μέρα, ζει μέσα μου και κάποιες πράξεις μου είναι σαν να γίνονται από την ίδια. Αγαπούσε τόσο το θέατρο και ήταν πλάι μου σχεδόν κάθε βράδυ».

Όταν κοιτάζω την πλατεία νομίζω πάντα πως θα την δω στην θέση τη. Ήταν η πιο τολμηρή γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Η πιο διαβασμένη. Δεν ήμουν ούτε δώδεκα ετών όταν μου έφερνε να διαβάσω την Simone de Beauvoir, για να σκεφτώ για την θέση της γυναίκας.

Ο πατέρας μου ήταν ένας σημαντικός Στρατηγός. Ήρωας του πολέμου, όχι του γραφείου. Εξίσου δυνατός. Αλλά στο σπίτι εκείνη ήταν ο Στρατηγός. Σήμερα στην γιορτή της μητέρας η σκέψη μου είναι σ’ εκείνη. Και ελπίζω και εγώ και η αδερφή να της μοιάζουμε σαν μητέρες, έστω και στο ελαχίστων. Μάνα μου “Σ’ αγαπώ και είμαι σίγουρη πως εκεί στον ουρανό φτιάχνεις γλυκά για την σημερινή γιορτή”. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εδώ και ψηλά. Είναι το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ