Ο Ιουλίος είναι ένας μήνας με λέξη -κλειδί την ανατροπή, αλλαγή και αλλαγές σχεδίων και που δεν τις περιμένουμε. Η Άση Μπήλιου ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική όψη, αφού συκλίνουν Ουρανός και Κάρμα, τον βόρειο δεσμό της Σελήνης.

Το κεραυνοβόλο και το απρόβλεπτο, όχι απαραίτητα κακό, έρχεται στο τέλος του μήνα, αλλά καλό είναι να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Τα σημεία-κλειδιά του Ιουλίου είναι η όψη του Σαββατοκύριακου, Άρης και Πλούτωνας σε τετράγωνο και ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, ενώ επηρεάζονται τα τρίτα δεκαήμερα των ζωδίων.

Μπήλιου

Ακόμα, η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου θα φέρει ασυνενοησία και οριστικές ίσως ρήξεις σε συνεργασίας, αλλά κάτι τελειώνει για να έρθει κάτι καινούργιο. Παράλληλα, η νέσα Σελήνη στις 28 Ιουλίου στον Λέοντα θα φέρει κάτι καινούργιο και πιο πολλά υποσχόμενο.

Είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας με αρκετές πλανητικές αλλαγές, αφού στις 5 Ιουλίου ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο έως 20 Αυγούστου, που θα κάνει το διάστημα πιο απαιτητικό και παραγωγικό για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και μας κάνει πιο εκφραστικούς και αποκτάμε συναισθηματικό τόνο στην επικοινωνία μας. Η Αφροδίτη παραμένει μέχρι τις 18 Ιουλίου στους Διδύμους, και ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους ενώ μετά μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ