Ο Μίνως Μάτσας ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την απρόσμενη γνωριμία με τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Είχα ακούσει αλλά δεν συνδύασα. Μας σύστησαν κι εκείνη μου είπε ότι ήξερε ότι είμαι ο αδελφός της Μαργαρίτας, μου μίλησε για τη μουσική μου κι εγώ αισθάνθηκα συστολή. Είναι πολύ ωραίο να ψάχνει κάποιος τη μουσική σου μέσα από μία ταινία ή ένα θέατρο. Από συστολή της είπα: εσύ με τι ασχολείσαι; Έπεσε ένα γέλιο στο τραπέζι, της είπαν να μην με παρεξηγεί. Μετά δεν μου μιλούσε το υπόλοιπο βράδυ αλλά και για άλλους 10 μήνες, όπου βρεθήκαμε σε μία συναυλία στο Ηρώδειο», είπε ο Μίνως Μάτσας.

«Η Όλγα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο, διαφορετικό από εμένα. Έχω μάθει πολλά πράγματα από εκείνη, τα οποία προφανώς με έκαναν να έχω άλλη άποψη», πρόσθεσε.

«Για τη δημοσιότητα “φταίει” η σύζυγός μου, Όλγα Κεφαλογιάννη. Πίστευα και πιστεύω ακόμα ότι ο καλλιτέχνης με το έργο του, εγώ πχ με τη μουσική μου, δείχνω αυτό που θέλω να δείξω. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι. Μου έφτανε πάντα να κάνω μουσική. Αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ωραίο για τον κόσμο να συνδέσει το πρόσωπο με το έργο του. Και τώρα είμαι σε αυτή τη διαδικασία και το χαίρομαι πολύ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Μίνως Μάτσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ