«Με μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι. Το μεγάλο φως της ήταν αυτό που ενέπνευσε άλλους σε όλο τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της», ανέφερε η οικογένεια της Μις ΗΠΑ 2019 σε δήλωσή της, κάνοντας άπαντες να μείνουν εμβρόντητοι.

Η Τσέλσι Κριστ φέρεται να ζούσε στον ένατο όροφο του κτιρίου Orion και εθεάθη για τελευταία φορά σε μια βεράντα στον 29ο όροφο.

Μις ΗΠΑ

«Η Τσέσλι ενσάρκωσε την αγάπη και υπηρέτησε τους άλλους, μέσω της δουλειάς της ως δικηγόρος που αγωνιζόταν για την κοινωνική δικαιοσύνη, ως Μις ΗΠΑ και ως παρουσιάστρια στο Extra. Αλλά το πιο σημαντικό, ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος», πρόσθεσαν συντεριμμένοι.

Η οικογένεια της Κριστ ζητά προστασία της ιδιωτικής ζωής μετά τον θάνατό της, ενώ το Extra ανέφερε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Η Τσέσλι δεν ήταν απλώς ένα ζωτικό μέρος της εκπομπής μας, ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας του Extra και ο χαμός της άγγιξε όλο το προσωπικό».

Η αδικοχαμένη στέφθηκε Μις ΗΠΑ τον Μάιο του 2019 και αποτέλεσε -μαζί με τρεις άλλες γυναίκες τις πρώτες μαύρες που κατείχαν τίτλους μνέσα σε έναν χρόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ