Η Μισέλ Ομπάμα σε πρόσφατη τηλεφωνική της συνέντευξη στην Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε πως περνάει την ημέρα της, αυτή και η οικογένειά της μέσα στο σπίτι λόγω της οικειοθελούς απομόνωσης στην οποία έχουν μπει σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες για την μείωση της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Η πρώην Πρώτη Κυρία αποκάλυψε ότι το Netflix, οι τηλεφωνικές συνδιασκέψεις καθώς και η διδασκαλία μέσω του διαδικτύου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ρουτίνας της οικογένειας τώρα που υποχρεωτικά παραμένουν στο σπίτι.

Οι δύο κόρες της Μισέλ και του Μπάρακ Ομπάμα, Μαλία και Σάσα, έχουν επιστρέψει πλέον σπίτι λόγω του κλεισίματος των κολλεγίων και η οικογένεια προσπαθεί πλέον να βρει έναν ρυθμό και μία καθημερινότητα. «Προσπαθούμε να δομήσουμε τις μέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει αφού πλέον τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά, οπότε είναι στα δωμάτια τους διαβάζοντας τα μαθήματά τους» ανέφερε η Μισέλ ενώ αστειευόμενη σχετικά με τον Μπάρακ ανέφερε ότι «Νομίζω ότι ο Μπάρακ είναι…δεν ξέρω που είναι. Μίλαγε στο τηλέφωνο σε μία τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα από μία…προσπαθούμε να διατηρήσουμε μία ρουτίνα, αλλά έχουμε και πολύ Netflix και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της μέρας».

Η Μισέλ Ομπάμα δεν παρέλειψε να πει ότι μπορεί να βγει και κάτι καλό από όλη αυτή την κρίση σε προσωπικό επίπεδο αναφέροντας ότι «Όσον αφορά την οικογένειά μου, μας ανάγκασε να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας με τον άλλο, να κάνουμε αληθινές συζητήσεις, να κάνουμε αληθινές ερωτήσεις και να βρούμε τρόπους να απασχολούμαστε χωρίς τη συχνή χρήση τηλεόρασης και κομπιούτερ. Είναι μία υπενθύμιση ότι τελικά δεν χρειαζόμαστε πολλά από τα πράγματα που έχουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ