Απόψε η Μόνικα Μπελούτσι αναμένεται να εμφανιστεί στο Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας, ωστόσο πριν συμβεί αυτό βρέθηκε στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, όπου και περιηγήθηκε με τη Διευθύντρια Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

Μάλιστα, στις εμφανίσεις της στο Ηρώδειο θα δούμε την ηθοποιό με το πιάνο της αείμνηστης Μαρίας Κάλλας, δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση.

Μόνικα Μπελούτσι
Monica Bellucci-Αφροδίτη Παναγιωτάκου-Tom Volf (Γάλλος σκηνοθέτης)

Το αυθεντικό πιάνο της Μαρίας Κάλλας που της δώρισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, είχε τοποθετηθεί στη θαλαμηγό «Χριστίνα» για να κάνει τις πρακτικές ασκήσεις της όταν ταξίδευαν.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» για τρεις παραστάσεις στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ να αναφέρουμε ότι η παράσταση παρουσιάστηκε στο Παρίσι το Νοέμβριο του 2019.

Μόνικα Μπελούτσι

«Στην πραγματικότητα εμπνεύστηκα από την διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και την σπουδαία γυναίκα, αλλά την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά» δήλωσε η Μόνικα Μπελούτσι στον Νίκο Μουτσινά στη συνέντευξη που του παραχώρησε για την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ