Νάνσυ Αντωνίου: Σχολιάζει τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Σταρόβα

Ο Δημήτρης Σταρόβας τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Νάνσυ Αντωνίου: Σχολιάζει τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Σταρόβα

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε ότι η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη: «Βρίσκεται όλες τις ώρες δίπλα του. Μου μετέφερε ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Έχει μία βελτίωση όσον αφορά στην ομιλία του».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χθες στην εκπομπή του: «Θα πω και κάτι που δεν το έχω πει. Αλλά τώρα θα το πω. Είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία. Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του.

Το λέω τώρα γιατί; Γιατί βλέπεις ότι η αγάπη η πραγματική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη με αγάπη και φροντίδα από το πρώτο λεπτό. Προφανώς τώρα έχει αποκατασταθεί η σχέση τους».

Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, σχολίασε στη ραδιοφωνική τους εκπομπή ότι είναι ανεπίκαιρο και ασεβές να σχολιάζει τώρα ο Γιώργος Λιάγκας κάτι για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη.

«Να πω κάτι λίγο; Διάβαζα τους τίτλους για τον Δημήτρη Σταρόβα και είχε έναν τίτλο ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κάτι σε σχέση με εκείνον και την Άννα, ότι δεν ήταν καλά. Του το είχε πει ο Δημήτρης. Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό», ανέφερε η Νάνσυ Αντωνίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ