Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές με την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2021.

Η Ρωξάνη-Σεμέλη χαίρεται τα χάδια των γονιών της, ενώ μάλιστα τα πρώτα της γενέθλια ήταν παραμυθένια και όλα είχαν διοργανωθεί όμορφα και σωστά.

Η Νάντα Μπουλέ μοιράστηκε μια φωοτογραφία με την κόρη τους από το σπίτι τους, και μάλιστα πέρασε ένα ωραίο μήνυμα. «Μεγαλώνοντας ως γυναίκες, μεγαλώνοντας τη νέα γενιά γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Νάντια Μπουλέ στη συνέντευξη για το περισοδικό HELLO! είχε αναφέρει στην Τζοβάννα Βλαχάβα για τη σχέση της με τον Γιώργο Ισαάκ, η οποία αρχικά ήταν φιλική: «Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε επισημάνει: «Στο πως κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα».

Η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της

Κεντρική φωτογραφία: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ