Η αγαπημένη σειρά του Alpha, έριξε αυλαία και οι συντελεστές αποχαιρετούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τον ρόλο του και την «Αγγελική».

Η Νάντια Μπουλέ παρακολούθησε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς μαζί με τον Γιώργο Περρή, ο οποίος ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς.


΄΄Έτσι αποχαιρετούμε εμείς την «Αγγελική»΄΄ έγραψε η Νάντια Μπουλέ στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της με τον Γιώργο Περρή να τραγουδούν:

«Καρδιά κοίτα να κοπείς ξανά στα δυο / Βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / Γιατί σβήνουν όλα εκεί που δεν με πας / Γιατί δεν σου ‘μαθε κανείς ν’ αγαπάς» με τον τραγουδιστή να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα» συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Περρή με τίτλο «Σταθερά Στα Όνειρα», σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και σε στίχους τους Λίνας Νικολακοπούλου.

Στο τραγούδι συμμετέχει μάλιστα και ο Γιώργος Νταλάρας.

Η Νάντια Μπουλέ μετράει αντίστροφα για τον ερχομό της κορούλας της και μάλιστα έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο και μας το έχει δείξει με καμάρι μέσα από το instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ