Η ζωή της Νάντια Φερέιρα άλλαξε πλήρως με τη γέννηση του μωρού της πριν από δύο μήνες. Μαζί με τον σύζυγό της Μαρκ Άντονι, υποδέχτηκαν ένα αγοράκι.

Το ζευγάρι ήταν κάπως επιφυλακτικό για τον μικρό τους. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομά του και δεν έχουν δείξει το πρόσωπό του, ενώ μόλις πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι καλωσόρισαν αγοράκι. Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της μητρότητας σε συνέντευξή της.

Η Νάντια Φερέιρα μίλησε για τη μητρότητα σε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire Mexico. «Ένιωσα τεράστια χαρά, αλλά ήξερα επίσης ότι μια τεράστια ευθύνη βρισκόταν στο δρόμο και ότι το μωρό μου θα ήταν το κίνητρό μου για να συνεχίσω να προχωράω. Ο κόσμος μου θα άλλαζε με θετικό τρόπο, καθώς αυτό το μικρό ανθρωπάκι μου έδειξε ποια είναι η μεγαλύτερη αγάπη στον κόσμο».

Νάντια Φερέιρα

Το μοντέλο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που έζησε μια ήρεμη εγκυμοσύνη ,λέγοντας: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Το απόλαυσα λεπτό προς λεπτό, παρόλο που υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Πιστεύω ότι τα κατάφερα ήρεμα, έχοντας μια όμορφη εγκυμοσύνη».

Σε αυτή την υπέροχη στιγμή της ζωής της, η Νάντια Φερέιρα είχε την ευκαιρία να συνδεθεί ακόμα περισσότερο με το μωρό της μέσω του θηλασμού. Πριν λίγες εβδομάδες μοιράστηκε στα social media της μια εικόνα από την όμορφη στιγμή. «Η σύνδεση που νιώθω είναι απίστευτη. Το να βλέπω τα μικρά του μάτια, τον τρόπο που με κρατάει και να με κάνει να νιώθω ότι όλα όσα χρειάζεται είναι από τη μαμά του είναι κάτι ανεξήγητο και απλά υπέροχο. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού», σχολίασε.

Ο φόβος δεν την εμπόδισε να απολαύσει πλήρως τη μητρότητα. «Έμαθα ότι κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να εκτιμηθεί γιατί αυτές οι στιγμές δεν επιστρέφουν και είναι μάθημα. Κανείς δεν γεννιέται γνωρίζοντας τα πάντα και κάθε εμπειρία είναι διαφορετική και μοναδική. Η κύρια πρόκληση είναι να βρείτε μια ισορροπία για να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στο μωρό σας, στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας».

«Η επιθυμία μου είναι να τον μεγαλώσω, φροντίζοντας να κατανοεί ξεκάθαρα τις αξίες και τις αρχές ενός μορφωμένου ανθρώπου. Να μπορέσω να του εμφυσήσω καλό χαρακτήρα, να τον βοηθήσω να κατανοήσει την αξία των ανθρώπων και των πραγμάτων και να καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την αγάπη και τον σεβασμό», είπε η Νάτια Φερέιρα.

Νάντια Φερέιρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΤΙΑ ΦΕΡΕΙΡΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ