Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στη Μήλο για διακοπές, όπου είχε ένα ατύχημα με μηχανή και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ηθοποιός έσπασε δυο δάχτυλα στο δεξί του χέρι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με μια ανάρτησή του στο instagram γνωστοποίησε το ατύχημα που είχε το νησί και δυστυχώς στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν χάνει το κέφι του και αυτο φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιατρούς και το προσωπικό που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, έγραψε στη φωτογραφία:

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο , με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής 🏍, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα.
Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα , που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου απ το σημείο που έπεσα.
Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι.
Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται
» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ