Την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Ισραήλ σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Σάττι χαμουριόταν όταν οι δημοσιογράφοι απέυθυναν ερωτήσεις στην Ισραηλινή τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν, διχάζοντας τα social media. Με αυτή την αφορμή η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε πως πριν 19 χρόνια έζησε και εκείνη τη Eurovision, στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε το 2004 στο Κίεβο την πρώτη θέση στη Eurovision με το τραγούδι “My Number One”. Του στίχους είχε γράψει η Έλενα Παπαρίζου.
Η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε το 2004 στο Κίεβο την πρώτη θέση στη Eurovision με το τραγούδι “My Number One”. Του στίχους είχε γράψει η Έλενα Παπαρίζου.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε τους στίχους που χάρισαν τη νίκη στην Ελλάδα και ήταν μέλος της αποστολής στο Κίεβο το 2006.

Ειδικότερα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από τη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως «διαρκεί περίπου μισή ώρα η press conference και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και γω σε αντίστοιχη press conference».

«Ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ