Στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή είναι καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού, απόψε, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται» παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Μάλιστα, στο απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στο «Happy Day» η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το νέο της σύντροφο που όπως τόνισε είναι εκτός χώρου.

 

«Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός ήταν μεγαλύτερός της», δήλωσε.

Μαγειρεύει ο σύντροφός της; «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Προσπαθεί… Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου. Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο… Άσχετο…!», είπε με διάθεση με χιούμορ.

Τι την εκνευρίζει; «Με εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Είναι το μέσο που σε ταϊζει», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ