Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που τους είχε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Ανδριάννα. Για τη γνωριμία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είχε πει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του: «Την τελευταία μου σύζυγό, όταν την ερωτεύτηκα δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Δεν την είχα δει ποτέ. Είχε έρθει στο ιατρείο για να βγάλει μια ελιά – αυτό ήταν τυχαίο!».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος το 1999

Το 2007 η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά μέχρι σήμερα τους ενώνει η αμοιβαία αγάπη και ο αλληλοσεβασμός.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ανδρέας Φουστάνος διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς» όπου εμφανίζεται η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια. Μάλιστα τη συνάντησε στο καμαρίνι της και η Νατάσα μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο στα social media. «Πώς πέρασες απόψε εδώ στην Ακτή», τον ρώτησε η Νατάσα. «Τέλεια», απάντησε εκείνος. «Ήμουν καλή;», επέμεινε η αγαπημένη τραγουδίστρια για να πάρει την απάντηση: «Θεά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ