Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χριστιάνα Μπέτα. Μαμά και κόρη φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας  «Ο χάρτης». «Μαμά! Πού είμαστε;», ρωτάει τη Νατάσα Θεοδωρίδου η κόρη της και η τραγουδίστρια απαντά: «Ξεμείναμε οι δυο μας και ήρθαμε θαλασσίτσα… και καφεδάκι».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις δύο κόρες της έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση, με τη Χριστιάνα να έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη: «Είμαστε πολύ δεμένες με τη μαμά μου και με τον μπαμπά μου. Με τη μαμά και την Ανδριάνα μένουμε στο ίδιο σπίτι, οπότε είμαστε ένα. Το να μεγαλώνουν τρεις γυναίκες μόνες σε ένα σπίτι είναι φανταστικό. Και ο πατέρας μου και ο πατέρας της Ανδριάνας ήταν πάρα πολύ παρόντες. Μεγαλώσαμε φανταστικά».

«Με τη μαμά τα συζητάμε όλα. Εννοείται η άποψη της μητέρας μου μετράει. Γενικότερα, είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου οπότε ό,τι μου λένε, το επεξεργάζομαι, το σκέφτομαι» είχε συμπληρώσει η Χριστιάνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ