Στο “Happy Day” παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου και μίλησε για τις επικείμενες εμφανίσεις της στο “Παλλάς” ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσίαση του “X-Factor”, καθώς είχε γίνει γνωστό μέσα από δημοσιεύματα ότι θα αναλάμβανε τα ηνία.

«Έζησα και ζω μια πολύ ωραία ζωή. Έγιναν πιο πολλά από αυτά που ονειρεύτηκα και εύχομαι να με ευλογήσει ο Θεός να συνεχίσω αυτό που αγαπώ», επισήμανε για αρχή η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε: «Αυτό που φοράω κι έχω, το έχω κάνει από τον κόσμο. Δεν τα είχα αυτά τα λεφτά. Τα δούλεψα και ήρθε ο κόσμος και μου τα έδωσε. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το γυρίσεις πίσω».

Όσον αφορά στην παρουσίαση του “X-Factor” διευκρίνισε: «Δεν θέλω να κάνω κριτική επιτροπή. Είπα από μόνη μου πως αν θα έβγαινα στην τηλεόραση, και υπήρχε ένας έξυπνος άνθρωπος να με ζυμώσει ωραία… Δεν υπήρχε στο τραπέζι η παρουσίαση του “X-Factor”».

Ωστόσο, συνέντευξη παραχώρησε και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στον Κώστα Τσουρό, ενώ αναφερόμενη στην αρχή της πορείας της, συγκινήθηκε: «Τη λέω την ηλικία μου. Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Γεννήθηκε το 1970. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Είχα και το παιδί μου δύο ετών. Φέρτε λίγο χαρτί. Όπου πάω κλαίω. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου άντρα και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού και λες “τώρα πάω εκεί, έχω μια ζωή. Κάνω το σωστό;”. Γιατί είχα μια άρα πολύ ωραία ζωή στη Θεσσαλονίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ