Ο Tom Brady έκανε μια «οικογενειακή» ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης για την οποία «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος».

Σύντομα θα περάσει χρόνο μακριά από το σπίτι του, αφού μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα απροσδόκητο βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε μια σημαντική κίνηση και να μετακομίζει προσωρινά στην Αγγλία για την «οικογένειά του Blues».

«ΕΔΩ ΠΑΜΕ! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της οικογένειας των Blues. Αυτή είναι μια πόλη και ένα κλαμπ σε άνοδο και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα», ανέφερε ο Tom Brady.

Οι ακόλουθοί του εμφανίστηκαν έκπληκτοι από τα νέα, αλλά έσπευσαν να σχολιάσουν την απόφαση του επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl να συμμετάσχει σε ένα άλλο ποδοσφαιρικό franchise.

«Λοιπόν, τι έχουμε εδώ… Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό, χαίρομαι για σένα, εύχομαι στο Μπέρμιγχαμ ό,τι καλύτερο και ελπίζω να σε δούμε στην (Premiere League) σύντομα», «Ναι!!! Γιατί είμαι τόσο χαρούμενος που έρχονται Αμερικανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο;», «Σε υποστηρίζω ό,τι στο καλό κι αν κάνεις», «Καλώς ήρθες Tom Brady!!!!!!!!», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Ο Tom Brady δεν θα παίξει ποδόσφαιρο για την Μπέρμιγχαμ Σίτι. Αντίθετα, έχει γίνει ιδιοκτήτης μέρους της ομάδας του Πρωταθλήματος αφού «έκανε συνεργασία» με τους νέους ιδιοκτήτες των Blues Knighthead Capital Management LLC, ενώ θα είναι επίσης πρόεδρος ενός νέου συμβουλευτικού συμβουλίου.

Ο Tom Brady δημοσίευσε επίσης μια δήλωση, στην οποία ανέφερε: «Η Μπέρμιγχαμ Σίτι είναι ένας εμβληματικός σύλλογος με ιστορία και πάθος, και το να είμαι μέλος των Blues είναι πραγματική τιμή για μένα. Η BCFC είναι χτισμένη στην ομαδική δουλειά και την αποφασιστικότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, τη διοίκηση και τους παίκτες. Έχω συμμετάσχει σε καταπληκτικές ομάδες και ανυπομονώ να εφαρμόσω την προοπτική μου για να δημιουργήσω την ίδια επιτυχία εδώ στο Μπέρμιγχαμ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TOM BRADY,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ