Από το 2008 η Britney Spears δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών της και βιώνει καθεστώς εποπτείας από τον πατέρα της Jamie, ο οποίος αποφασίζει για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Το νέο ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί από τον δημοσιογράφο Mobeen Azhar, ο οποίος διεξάγει έρευνα από το Φθινόπωρο του 2020.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος θα ταξιδέψει από την πατρίδα της Britney το Kentwood μέχρι το Los Angeles. Ο δημοσιογράφος παρευρίσκεται σε ακροαματική διαδικασία και δίνει το «παρών» στη συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ της ομάδας εποπτείας της τραγουδίστριας και των παθιασμένων οπαδών του κινήματος #FreeBritney. Συνομιλεί με όσους αγωνίζονται για την ανεξαρτησία της και ανακαλύπτει τι σημασία έχει για εκείνους αυτή, ενώ συναντά ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον της.

 

Britney Spears Free Britney

 

«Πήγα στο L.A αναζητώντας την αλήθεια για το πώς μια από τις μεγαλύτερες pop stars κατέληξε στην εποπτεία από τον πατέρα της. Βρέθηκα σε έναν κόσμο με δικηγόρους, θαυμαστών και paparazzi και πέρασα χρόνο με σημαντικούς ανθρώπους που έχουν πρώτη θέση στη ζωή της. Αυτή η ταινία προβάλλει τη σημασία του #FreeBritney, αμφισβητεί τη βιομηχανία και τους νόμους που διευκολύνουν την εποπτεία», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ για τη Britney Spears θα προβληθεί στο BBC Two μέσα στην Άνοιξη!

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ