Η Νικολέττα Ράλλη πραγματοποίησε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των θαυμαστών της σχετικά με την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για το είδος της εκπομπής στο οποίο θα ήθελε να δοκιμαστεί από δω και στο εξής: «Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!!»

Η απάντηση αυτή όπως ήταν φυσικό καλλιέργησε έντονες απορίες στους ακολούθους της παρουσιάστριας η οποία έσπευσε μετά από λίγο να απαντήσει με νέα ανάρτηση: «Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ