Ο Νίκος Δένδιας απαθανατίστηκε στο Κολωνάκι με τη σύζυγό του Δάφνη και τον γιο τους Στέφανο, και είναι μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση, τουλάχιστον καταγεγραμμένη φωτογραφικά.

Ο υπουργός Εξωτερικών και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Στέφανο και τον Σπυρίδωνα, όμως σε αυτές τις εικόνες θα τους δείτε μόνο με τον πρώτο. Για εκείνον η οικογένεια αποτελεί έναν θεσμό υψίστης σημασίας, και σε ανάρτησή του στο twitter είχε αναφέρει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας:

«Η Οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο οργάνωσης της κοινωνίας. Αναδείχθηκε σε πυρήνα εθνικής επιβίωσης τις δύσκολες στιγμές της οικονομικής κρίσης».

Ο υπουργός Εξωτερικών και η σύζυγός του Δάφνη Λάλα κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν επιθυμούν να εκθέτουν την προσωπιή τους ζωή, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δυο τους.

«Και εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν διαζευγμένοι και γνωριστήκαμε σιγά-σιγά. Η πρώτη γνωριμία βέβαια ήταν στο δικηγορικό μου γραφείο όπου είχε έρθει να μου αναθέσει το διαζύγιό της! Νομίζω ότι αυτό που μου δημιούργησε ένα έντονο ενδιαφέρον ήταν η στάση της στο διαζύγιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έχουμε τρία παιδιά και δόξα τω Θεό είμαστε αγαπημένοι».

Ο Νίκος Δένδιας στο Κολωνάκι

Νίκος Δένδιας οικογένεια

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis press

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ