Νίκος ΓκέλιαΤο Ναυάγιο: Τι λέει για την συνέχεια της σειράς 

Ο τραγικός ήρωας που υποδύεται ο Νίκος Γκέλια στη σειρά «Το ναυάγιο» του Μεγάλου Καναλιού, οι αλήθειες και τα ψέματα των σχέσεων, η αγκαλιά στα τραύματά του.

Νίκος Γκέλια - Το Ναυάγιο: Τι λέει για την συνέχεια της σειράς 

Η απιστία, ο μεγάλος έρωτας με τη σύζυγό του, οι απώλειες που άλλαξαν ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία ζωής του, οι δυσκολίες που βίωσε και ο τρόπος που τις αντιμετώπισε αλλά και όλα όσα ονειρεύεται να του φέρει ο χρόνος. 

Νίκος Γκέλια – Το Ναυάγιο: «Έχω ζήσει στην ζωή μου δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ήρωας που υποδύομαι»

Ο ηθοποιός σε μία από καρδιάς συνέντευξη στο HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα

Στη σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» είσαι ένας τραγικός ήρωας, ο οποίος, μέσα από την τραγωδία που ζει, ανακαλύπτει διάφορα κομμάτια του εαυτού του…

Πράγματι. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, με πρώτη ότι η γυναίκα του είχε εραστή. Στη συνέχεια, χάνει τη γυναίκα του, την κρατά νεκρή για ένα ολόκληρο βράδυ και ακολουθεί ένα διάστημα που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στην πραγματικότητα. Ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Στη ζωή του μπαίνει ένας καινούριος άνθρωπος με επεισοδιακό τρόπο, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια σχέση πάθους και επιδιώκει να είναι στη ζωή του. Απογοητεύεται όμως και σιγά σιγά έρχεται αντιμέτωπος και με την αλήθεια που θα του αποκαλυφθεί από εκεί που δεν το περίμενε.

Ο ήρωάς σου στο «Ναυάγιο» ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία. Εσύ έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή σου;

Έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση με τον πατέρα μου. Πριν από χρόνια δούλευα σε ένα μπαρ, και ο πατέρας μου, που είχε απολυθεί από τη δουλειά του, έβαφε σπίτια. 


Εκείνη τη μέρα γνώριζα ότι έβαφε το σπίτι της γειτόνισσας. Με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι και μου είπε να πάω γρήγορα εκεί όπου βρισκόταν. 


Δεν είχα προλάβω να πιω ούτε καφέ. Κατάλαβα από τον τόνο της φωνής του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Φτάνοντας, είδα τον πατέρα μου να διασχίζει τον δρόμο κουτσαίνοντας και κρατώντας με το χέρι το ματωμένο πόδι του.


Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Τον έβαλα να ξαπλώσει στο αυτοκίνητο και πήρα ένα πανί από τη γειτόνισσα και του έδεσα το πόδι. Στο μυαλό μου έρχονταν όλες οι σκηνές που είχα δει σε σειρές και ταινίες με ιατρικό περιεχόμενο. 


Το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει 45 λεπτά και στο μεταξύ βλέποντας τον πατέρα μου να χάνει το χρώμα του, του ζητούσα να μου μιλά συνέχεια για να έχει τις αισθήσεις του. 

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αισθάνθηκα ότι έπαιζα σε επεισόδιο των «ΑΜΑΝ»! Ο έμπειρος τραυματιοφορέας του ΚΑΤ άρχισε να τσακώνεται με τη μαθητευόμενη που τον συνόδευε για το πώς έπρεπε να μεταφέρουν τον τραυματία. 

Έστησαν κανονικό καβγά μπροστά μου. Πήρα λοιπόν κι εγώ το φορείο μόνος μου και παραλίγο να διαπληκτιστώ κι εγώ μαζί του. Τελικά, φτάσαμε στο ΚΑΤ. Ο πατέρας μου ούρλιαζε από τον πόνο. Τελικά, αποφάσισαν να τον βάλουν στο χειρουργείο και ο γιατρός με έστειλε σε μια αποθήκη να φέρω πάπια για να ουρήσει πριν από την επέμβαση. 

Επειδή όμως δεν βρήκα τίποτα, τους το είπα, κι αυτοί πήραν έναν ορό, τον άδειασαν, τον έκοψαν και μου είπαν να τον χρησιμοποιήσω αντί πάπιας. 

Η τελευταία κουβέντα του γιατρού ήταν: «Αν πετύχει, καλώς. Αν δεν πετύχει, θα γίνει ακρωτηριασμός». Η τελευταία κουβέντα του πατέρα μου, πάλι, ήταν: «Μην πεις τίποτα στη μάνα σου. Άσε να δούμε τι θα γίνει». 

Το πέρασα μόνος μου όλο αυτό, αφού ενημέρωσα τη μητέρα μου, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τη δουλειά γιατί θα την απέλυαν. Τελικά, όλα πήγαν καλά. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα ύστερα από αυτό είναι ότι μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα. Με βοήθησε πολύ η ψυχραιμία μου.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο HELLO!
που κυκλοφορεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ MEGA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ