Νίκος Κοκλώνης: «Είναι λεπτή η θέση μου. Θεωρώ πως έχουν γίνει κάποια λάθη»

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Happy day» και μίλησε για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νίκος Κοκλώνης: «Είναι λεπτή η θέση μου. Θεωρώ πως έχουν γίνει κάποια λάθη»
«Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις»

Για το J2US και την παρέα του εκεί, είπε: «Aπό την ώρα που τελειώνει το J2US δεν κοιμάμαι περιμένω να πάει 8: 47 για να δω τα νούμερα τηλεθέασης», σημειώνοντας μάλιστα πως με τους κριτές κάθονται στα καμαρίνια μέχρι τις 4 το πρωί.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζεται, στάθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε: «Με την Κατερίνα δεν υπάρχει άνθρωπος να τσακωθεί περισσότερο από μια μέρα. Την κάνω block στο Instagram ή στο Whats App για δυο ώρες, μετά τηλεφωνιόμαστε, βγαίνουμε και τα ξεχνάμε όλα».

«Έχω άποψη, αλλά δεν τοποθετούμαι δημόσια»

Ο ίδιος, σχολίασε επίσης τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα, αλλά και την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου: «Αγαπάω τη Δανάη και τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και έχω ζήσει τη σχέση της Κατερίνα με τον Φίλιππο Tσαγκρίδη. Έχω άποψη, αλλά δεν τοποθετούμαι δημόσια.

«Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις»

Θεωρώ πως έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά αποφάσισα να μην πάρω δημόσια θέση. Είναι λεπτή η θέση μου. Η σχέση μου με την Κατερίνα, τη Δανάη και τη Βίκυ είναι πολύ δυνατή. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις. Και η Κατερίνα δεν πήρε θέση δημόσια.

Όταν βγαίνει κάποιος στο γυαλί και αυτό είναι η συμβουλή λέω στις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζομαι, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει προς τα έξω. Και εκτίμησα το γεγονός ότι η Κατερίνα δεν πήρε δημόσια θέση».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ