Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση και στο Fantasia την Παρασκευή 9/12/2022 και παραχώρησε δηλώσεις. «Έχω χαρά και προσμονή να ξεκινήσουμε», τόνισε.

Αρχικά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος τόνισε: «Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού».

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο τραγουδιστής φημολογείται ότι διατηρεί σχέση με την πρωταγωνίστρια του κλιπ του και έδωσε την απάντησή του: «Δημοσιεύματα! Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

O Νίκος Οικονομόπουλος στο Fantasia από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Η απόλυτη φωνή επιστρέφει στο FANTASIA! Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο γνώριμο χώρο του FANTASIA όπου τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία!

Ύστερα από δύο μήνες sold out εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη με ρεκόρ προσέλευσης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να παρουσιάσει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά , ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες του και τα λαϊκά τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη φωνή με τις εξαιρετικές ερμηνείες!

Με τη νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του “Πρέπει δεν πρέπει”, αλλά και τα πρόσφατα “Όσο τίποτα σε Θέλω”, “Πάλι Γύρισα”, “Από Έρωτα” να αποτελούν ραδιοφωνικά hits , ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πιο Στο σχήμα συμμετέχει ο Γιώργος Λιβάνης , ένας απ’ τους πιο ολοκληρωμένους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές της νέας γενιάς, οι ιδιαίτερα ταλαντούχες Ανδρομάχη & Μορφούλα , καθώς και μια ομάδα αξιόλογων νέων καλλιτεχνών.

FANTASIA! Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ