Το νέο ντοκιμαντέρ του ANT1+ «FAITH» είναι ένα βιογραφικό αφιέρωμα στον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Οικονομόπουλο, στις προσωπικές του εμπειρίες, στην παιδική του ηλικία και στον κόπο του για να καταφέρει το μεγάλο του όνειρο, να γίνει ένας επιτυχημένος τραγουδιστής.

Στο απόσπασμα που παρουσίασε «Το πρωινό» του ANT1, o Νίκος Οικονομόπουλος μοιράζεται μία συγκινητική ιστορία που αφορά τον κόπο του και την προσπάθειά του να καταφέρει αυτό που είναι σήμερα.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Νίκου Οικονομόπουλου στο νέο ντοκιμαντέρ του ANT1+ FAITH

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο εμφανίζεται ο τραγουδιστής ο οποίος περιγράφει τη διαδρομή που ακολουθούσε κάθε βράδυ προκειμένου να πάει από την Πάτρα στον Πύργο όπου και τραγουδούσε. «Από 11-12 χρόνων δούλευα. Από ανάγκη. Ας πούμε για το χαρτζιλίκι. Μου άρεσε όμως. Πάντα μου άρεσε να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να κάθομαι. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Θέλω πάντα κάτι να κάνω, να δημιουργώ.» ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του λείπει ο παππούς του και η γιαγιά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε φανερά συγκινημένος: «Πολύ. Αφού μεγαλώσαμε μαζί. Μέχρι που έφυγα από το σπίτι στα 17 μου που ξεκίνησα να τραγουδάω. Καλοί άνθρωποι. Απλοί και καλοί άνθρωποι.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ