Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του Έλενα Καρακούλη είναι οι υπερήφανοι γονείς του μικρού Πάνου.

Ο Νίκος Ψαρράς μιλάει συχνά για το γιό του και τη σχέση που διατηρεί μαζί του. Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο αγαπημένος πρωταγωνιστής πρόσφατα είπε:

«Όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία ήταν δύσκολες οι πρώτες μέρες με τον γιο μας, τον Πάνο γιατί δεν με είχε δει σχεδόν για ένα δίμηνο. Ή, όταν με έβλεπε, ήμουν φοβερά ταλαιπωρημένος, κουρασμένος και μου τα έχωσε τις πρώτες μέρες πολύ σκληρά και καλά έκανε το παιδί! Γιατί με βρήκε, επιτέλους, διαθέσιμο και μπόρεσε να μιλήσει . Τα παιδιά αναρωτιούνται πολλές φορές αν η δουλειά μας είναι πιο σημαντική από αυτά και θέλει προσπάθεια για να τα πείσεις ότι βεβαίως και τα παιδιά είναι πολύ πιο σημαντικά».

Ο Νίκος Ψαρράς με το γιο του στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2023. Photo: Instagram/psarras.nikos
Ο Νίκος Ψαρράς με το γιο του στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2023. Photo: Instagram/psarras.nikos

«Τώρα διανύουμε μια πολύ ωραία περίοδο φέτος γιατί εκτός από την περιοδεία, είμαι χαλαρός και είμαι πολλές ώρες στο σπίτι. Διαβάζουμε παρέα, κάνουμε μαζί δραστηριότητες, κάνουμε παρέα κουνγκ φου τρεις φορές την εβδομάδα, τον πηγαίνω εγώ στο ποδόσφαιρο αφού του αρέσει».

Σήμερα ο Νίκος Ψαρράς ανέβαζε στο Instagram μια φωτογραφία που του τράβηξε ο γιός του γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν σε φωτογραφίζει ο γιος σου και εσυ… αλληθωρίζεις από την ατελείωτη αγάπη!».

Δείτε τη δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ