Αναμνήσεις από τον αγαπημένο του φίλο, τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου μοιράστηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος στα social media. O Έλληνας σχεδιαστής μόδας που είχε χαράξει τη δική του διεθνή πορεία, είχε την τύχη ο Βαγγέλης Παπαθανασίου να επιμεληθεί τη μουσική του Fashion show του στο Παρίσι το 1991.

Με αφορμή το θάνατο του συνθέτη, ο Νίκος Αποστολόπουλος ταξίδεψε τους ακόλουθούς του τρεις δεκαετίες στο παρελθόν δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες, βίντεο της επίδειξης και γράφοντας μερικές φράσεις γεμάτες από τις αναμνήσεις του από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου:

«VANGELIS LE GRAND 1991 στην επίδειξη μου πάνω στον Σηκουάνα επέλεξε υπέροχα μοναδικά κομμάτια για να ντύσει μουσικά το Show μου…

Υπέροχες στιγμές παρουσία του VANGELIS, με Roman Polanski, Emmanuelle Seigner, Λώρα Μεταξά …”

“Αυτή ήταν η Πρόσκληση, το βράδυ ακολούθησε δεξίωση σπίτι μου Rue Richard Lenoir στη BASTILLE”

Παπαθανασίου

“Πολλές φορές πριν βγούμε τα βράδια στο Παρίσι έρχονταν στο ατελιέ μου 6 Rue Braques φορούσαμε ρούχα ή μια περικεφαλαία από show, διασκεδάζαμε, είχε πολύ χιούμορ, ανέμελα χρόνια, εδώ με τη Λώρα Μεταξά και την Εμανουέλ Σένιε με μαγιό μου, γυναίκα του Πολάνσκι, πολύ όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό.

Μετά συναντιόμαστε με τον Πολάνσκι για φαγητό … πολλά βράδια  με την αγαπημένη και των δυο μας την υπέροχη Μιμή Ντενίση #those were the days»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ