Ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να βρεθεί στο Ισραήλ όπου και θα πραγματοποιήσει συναυλία και το «Πρωινό» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πώς τη βίωσε, αλλά και για την αποχή από το τραγούδι λόγω των συνθηκών με τον covid-19.
«Δυστυχώς ακυρώθηκε και η περσινή προγραμματισμένη συναυλία στο Ισραήλ, αλλά δόξα τω Θεώ τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Το Ισραήλ έχει εμβολιαστεί από πολύ νωρίς και σε πολύ μεγάλο ποσοστό», ανέφερε για αρχή ενώ υπογράμμισε ότι θα μπορεί να φιλοξενηθεί 10 χιλιάδες κόσμου.

Νίκος Βέρτης

Όσον αφορά στην επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε: «Τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Εμβολιάζεται ο κόσμος, βοηθά κι ο καιρός και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Και από ότι ακούμε αρχές Ιουνίου θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα», είπε ο τραγουδιστής που σημειώνει επιτυχία με το hit «Κοίτα».

Ο Νίκος Βέρτης για την καραντίνα του

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περίοδο εγκλεισμού, λέγοντας: «Την πέρασα περπατώντας πολύ. Έγινε ένα με το βουνό. Σχεδόν κάθε μέρα ανέβαινα στο βουνό. Με βοήθησε πολύ να ηρεμήσω, να σκεφτώ και το μόνο που εύχομαι είναι να μην ξεχάσω αυτήν την περίοδο, κι όταν τα πράγματα αλλάξουν να έχουμε πίσω στο κεφάλι μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή μας».

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ