Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλία στη Λεμεσό, ωστόσο δημιουργήθηκε μια αναστάτωση, καθώς ένας θαυμαστής του ανέβηκε στη σκηνή.

Όμως, μέλη της παραγωγής έσπευσαν να τον κατεβάσουν «λίγο πιο άγρια από ότι συνηθίζεται», όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας».

Ο Νίκος Βέρτης παρενέβη και είπε ότι δεν χρειάζεται να απομακρύνεται ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο παρά μόνο με αγκαλιές.

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε πρόσφατα δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη δουλειά του, την συναυλία του στα Τίρανα αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει τηλεόραση.

«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη! Γνώριζαν τα τραγούδια. Μάς υποδεχτηκαν θερμά. Ήταν κολακευτικό, όταν βλέπεις ότι ο πρωθυπουργός αναρτά τη συναυλία σου και ο υπουργός παροτρύνει, δεν μπορώ να μην εκφράσω την εκτίμησή μου προς αυτούς», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία του αλλά και στο ότι βρίσκεται χρόνια στην κορυφή: «Ο κάθε καλλιτέχνης έχει τον κόσμο του, τους ακόλουθούς του που τον αγαπάνε. Δεν είμαι υπέρ του ότι κάποιος είναι στην κορυφή, στην Τέχνη και στην Μουσική δεν νομίζω ότι μετράνει οι αριθμοί. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή. Αισθάνομαι απλά ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ