Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο «Πρωινό» και τον Γιπωργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο αλλά και στην προσωπική ζωη του. «Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι», είπε.

Ο Νίκος Βέρτης ανέφερε: «Θέλω να παντρευτώ. Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια. Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ. Θέλω να είμαι πάνω από την οικογένεια. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι. Υπήρξε σχέση μου που ήθελα να κάνω οικογένεια».

«Προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Έχει να κάνει με τη γοητεία, όχι με την ομορφιά», τόνισε. Ο Νίκος Βέρτης είπε για τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο… Δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ