Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει την επάνοδο.

Το ΥΤΟΝ είχε κλείσει λόγω του ότι στον έλεγχο που έγινε οι αρμόδιοι έκριναν ότι δεν ήταν τα πράγματα όπως θα έπρεπε λόγω του covid-19. Μάλιστα, είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, η επιχείρηση ανοίγει ξανά και μάλιστα εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται έκκληση προς την πολιτεία.

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει. Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ