Η Νίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης διανύουν μια όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή τους, με την ηθοποιό να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για το ενδεχόμενο η σχέση τους να έχει ήδη επισημοποιηθεί.

«Δεν μου αρέσει να παίζω κρυφτό. Δεν είναι της δικής μου ιδιοσυγκρασίας, η ζωή μου είναι ζωή μου και την περνώ ελεύθερα και όπως θέλω», δήλωσε αρχικά η ηθοπoιός. «Νιώθω ελεύθερη που μπορώ να αγαπάω», σημείωσε.

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής της, η Νίνα Λοτσάρη απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί και να έχει παντρευτεί ήδη.

Νίνα Λοτσάρη

«Ποιος ξέρει; Ένα ερωτηματικό… Μπορεί να μάθετε κάποια στιγμή και εντελώς ξαφνικά ότι έχει γίνει ήδη». Παράλληλα, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε για τη συναυλία αφιερωμένη στη Τζένη Βάνου και για τη βία που υπάρχει γύρω μας, λέγοντας: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα τραγουδήσω τραγούδια της», είπε στη Μένια Κούκου.

Ο Χρήστος Λεμονίδης έχει σπουδάσει οικονομικά και εργάζεται ως Senior Account Manager , ενώ μέχρι πρόσφατα μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Μάλτα όπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως μετρ σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Full in love η Νίνα Λοτσάρη – Ποιος είναι ο σύντροφός της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ